לפני מספר שנים, כשקניון סי מול היה הראשון שהחל לגבות תשלום על חניה ידענו שאשדוד תשנה את פניה גם בתחום הזה, ולחנות חינם תהיה נחלת העבר. מי ששוהה עם רכבו הרבה בת״א כבר מבין לאן זה הולך כשתוך שנתיים הצטרפו לקניון סי מול לפחות עוד 8 חניונים בתשלום (בספירה מהירה – תקנו אותנו אם שכחנו חניונים נוספים), כל זה בטווח של שנתיים פלוס-מינוס.
נכון שהתעריפים הם עדיין לא כמו תל אביב אבל כמו בפתיח, ברור לנו שזה רק עניין של תאריך.
אם זה לא מספיק, צבעה עיריית אשדוד עוד עשרות מתחמים בכחול-לבן ואדום-לבן מה שהופך את היציאה עם הרכב לאירוע כלכלי במיוחד כשמסכמים את זה בחישוב שנתי.
8 חניונים בתשלום הצטרפו לחיינו מבלי שנשים כל-כך לב או כמו שאנחנו שאנחנו פראיירים כצרכנים בכל שאר הנושאים גם כאן פשוט נשלם ונשתוק.
איך ספרנו 9 אתם שואלים, הנה רשימת החניונים שכבר לא תוכלו להיכנס אליהם בלי כרטיס:
- קניון סי מול
- גן העיר
- קניון הסיטי
- חניון פנימי בסיטי ליד משרדי העירייה
- מרכז כלניות
- רחוב האורגים
- מרכז הקריה
- חניון יוניטרייד
- ביג פאשן
אלה רק מספירה מהירה וסביר להניח ששכחנו אחד או יותר, יצויין גם שחלקם הגדול מעניקים לפחות ״שעה ראשונה חינם״ וחלקם יותר, אך עדיין, עבור תושבי אשדוד מדובר בתופעה חדשה שמתפתחת מהר, מהר מדי.
גם לנו התושבים יש אולי אשמה קלה כשהפכנו את הקניונים לחניונים פרטיים, אולי מחוסר ברירה ואולי מטעמי נוחות, מצוקת החניה חייבה את הקניונים לעשות מהלך עבור הלקוחות שלהם ועכשיו כולנו משלמים, ואולי מדובר בעסק לא רע בכלל שרק יגדל ויגדל וכל בעל קרקע יחשוב פעמיים מה כדאי לו לעשות עם השטח הפנוי. חניה בטוח צריך. תמיד.
עיריית אשדוד תצטרך לעשות קצת יותר משהיא עושה. היום, חניה הינה בעיה רצינית שמנגנת על עצבי התושבים, ואף אחד לא רוצה תושבים כועסים ברמה הזאת. פקקים וחניה ידועים כאוייב העם הגדול ביותר.
עכשיו, משבישרה העירייה על הקמת חניה בסיטי כסנונית ראשונה נקווה שתהיה המשכיות גם לרובעים אחרים. ההתחדשות העירונית ברחבי העיר תחייב יצירתיות מצד מהנדס העיר, כשכל כך הרבה משפחות עם שני רכבים ולפעמים יותר חייבים לפתח את הפרוייקטים מבלי לשכוח את מצוקת החניה העירונית.
0
2 תגובות